شاه در بحرانی که به جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل منجر شد سیاست تزویر دوگانه ای در پیش گرفت و به عنوان یکی از حکومتهایی که پایه های رژیم منحوس صهیونیستی را در منطقه استوار کرد عمل و نفت این رژیم جعلی را تامین کرد. این درحالی بود که خود را دوست مصر و کشورهای عرب معرفی می کرد.
درحالی که اطرافیان شاه از جمله اشرف پهلوی خواهر دوقلوی وی از جمله بزرگترین مفسدان اقتصادی بودند شاه مدعی است که با مفسدان برخورد می کند و فقط آفتابه دزدها را نمی گیرند بلکه متنفذین و آدمهای بانفوذ هم از چنگال قانون در امان نیستند!
شاه خودکامه قاجار که یکی از بیشترین زمانهای پادشاهی در ایران را به نام خود ثبت کرده و طاقت بسیاری را در خصوص اداره ضعیف کشور به سر آورده بود، درباره سوء قصد به خود می گوید: یکدفعه دیدیم صدای وزیر دربار بلند شد و با شخصی گلاویز شده است.نگاه به این طرف نموده دیدیم شخص شقی خبیثی پهلوی کالسکه ما ایستاده...
وی در آخرین روزهای سلطنت شاه، به دستور وی به نیویورک رفت تا اندکی از حملاتی که به سلطنت میشد، کاسته شود. برخی منابع معتقدند که وی در آخرین روزهای سلطنت، قصد داشته است که شاه را در انجام یک کودتا برضد انقلاب یاری رساند.
علی رغم برکناری زاهدی، اوضاع اقتصادی کشور روز به روز بدتر می شد. گرچه که بعد از سقوط مصدق بهره برداری از نفت ایران را کنسرسیومی متشکل از کمپانی های غربی به عهده گرفت و درآمد ایران هم از بابت فروش نفت ( به صورت دریافت 50 درصد سود) به مراتب بیشتر از گذشته شد.
ایلخانان مغول (خان که واژه ای مغولی است و مونث آن می شود خانـُم که امروزه در فارسی کاربرد فراوان دارد)صفویان : برای اولین بار شاه را بکار بردند اما نه بعنوان فرمانروا، بلکه به سنت سلسله های متصوف شاه را پیش از نام نوشتند یعنی خود را رهبر معنوی می دانستند:شاه اسماعیل، شاه تهماسب شاه عباس...ما به عباسشاه یا اسماعیلشاه بر نمی خوریم
علم در یکی از یادداشت هایش می نویسد: یک روز شاه و علم «درباره دوستان مؤنث، گپ» میزدند. شاه از پیر شدن معشوقهها صحبت میکرد و افزود «با وجود همه اینها اگر این سرگرمیها را هم نداشتیم به کلی داغان میشدیم.»
موقعی که در مراسم راهپیمایی به مناسبت ششم بهمن سالروز انقلاب سفید مردم در خیابان رژه می رفتید و به نفع محمدرضا تظاهرات می کردند، محمدرضا این تظاهرات را نشانه حمایت وسیع مردم از خود تلقی می کرد و شاهد ادعای خود می آورد.
منشی نادر طبق معمول شرح مذاکرات را با ذکر تاریخ نوشته است که تاریخ تشکیل جلسه با تبدیل به میلادی گریگوری؛ 26 نوامبر بود. در این جلسه نادر برنامه خود را مطرح ساخت و گفت که طبق طرح او، ارتش ایران در هیچ واحد زمانی نباید کمتر از چهارصد هزار نیروی آماده در اختیار داشته باشد.
دولت روسیه - رقیب استعماری انگلستان - که مجلس را تحت حمایت انگلستان می پنداشت و کمک انگلستان به مشروطه خواهان را از همان آغاز کار عملی بر ضد خود می دانست با مجلس و مشروطیت میانه خوبی نداشت.در پی اخطار شاه به نمایندگان مجلس، مخالفان مجلس از فرصت استفاده کرده و دست به اجتماع زدند و ساختمان مجلس در بهارستان را مورد حمله قرار دادند که گارد مجلس دست به ...
این روزنامه شامل مصاحبه، نقد فرح دیبا از دموکراسی های غربی و دفاع او از نظام تک حزبی در ایران باشد! او از تمایل به ایجاد ازادیهای بیشتر به دانشگاهها سخن میگوید. جالب اینجاست که امروز وی طرفدار بلامنازع دمکراسی غربی است!
"زبیگنیو برژینسکی" از بزرگترین استراتژیست های دنیای غرب و سیاست خارجی آمریکا در حال بازی شطرنج با" سایروس ونس" وزیر امور خارجه ی وقت ایالات متحدهاو در ۲۸ مارس ۱۹۲۸ در شهر ورشو، پایتخت لهستان به دنیا آمد. پدرش یک ناسیونالیست لهستانی بود که در جوانی با سلطه روسیه بر لهستان مبارزه مسلحانه میکرد که بعدها وارد دیپلماسی لهستان شد.برژینسکی در ۱۹۴۵ وارد دانشگاه ...
علی شهبازی یکی از نیروهای گارد شاهنشاهی و سرتیم محافظ شاه، کسی که تا پایان عمر، درخارج از کشور، مغرب، پاناما، آمریکا و مصر او را ترک نکرد، در خاطرات خود، پرده از شبکهای برمیدارد که برای فساد و زنبارگی شاه فعالیت میکردند.